Programet

Right Station

Event Imgage

6 minuta 50 sekonda

Estoni, Federata Ruse

2022

 

Një burrë me një zog në xhep hyn në tren dhe ulet me një të huaj. Mes tyre nis një debat, i cili përfundon në një surprizë të papritur për të dy.

 

Regjisore: Maria Rakitina

Autor: Maria Rakitina

Producent: Nikolay Makovsky

18

Tuesday