Programet

Fur

Event Imgage

5 minuta 21 sekonda

Holandë

2022

 

Një vajzë ndjek një lidhje me motrën e saj, e cila është e mbuluar nga një gëzof i çuditshëm gri. Është i butë dhe i çuditshëm në të njëjtën kohë. Ajo rritet mes tyre dhe ato largohen më shumë nga njëri-tjetri.

 

Regjisore: Madeleine Homan

Autore: Madeleine Homan

Producent: Thijme Grol

18

Tuesday