Programet

King Sausage

Event Imgage

21 minuta 11 sekonda

Holandë

2022

 

Kur babai i Greetjes, kasapi Tuitjes, përballet me kasapin italian Smakkerelli, fshati i dikurshëm rustik Moppel kthehet përmbys dhe Greetje rrezikon të humbasë jo vetëm konkursin vjetor të sallamit, por edhe dashurinë e saj të madhe Nol.

 

Regjisore: Mascha Halberstad

Autor: Luuk van Bemm

Producente: Marleen Slot

18

Tuesday