Programet

Jackdaw

Event Imgage

3 minuta 48 sekonda

Federata Ruse

2022

 

Një vajzë e vogël dhe një zog i vogël zbulojnë së bashku botën e rrethuar dhe hapin tekstet e prozës.

 

Regjisore: Anastasiya Lisovets

Autore: Anastasiya Lisovets

Producentei: Olga Granovskaya

18

Tuesday