Programet

Remember How I Used to Ride a White Horse

Event Imgage

9 minuta 57 sekonda

Kroaci

2022

 

Një kameriere vazhdon rutinën e saj të përditshme duke shërbyer kafe, ndërsa ka mendime për t’i shpëtuar realitetit të saj. Një klient vazhdimisht regjistron dhe dëgjon tingujt përreth kafenesë dhe është plotësisht i fiksuar nga kjo detyrë.

 

Regjisorë: Ivana Bosnjak Volda, Thomas Johnson Volda

Autorë: Ivana Bosnjak Volda, Thomas Johnson Volda

Producent: Igor Grubic

22

Saturday