Programet

Trace

Event Imgage

6 minuta 42 sekonda

Bullgari

2022

 

Një shkrimtar i ri ia kushton netët e tij gjuetisë së frazave të ngatërruara me stilolapsin e tij. Në momentin që ai përballet me shtatzëninë e gruas së tij, bota e tij shembet. Frika e vazhdueshme dhe kujtimet e dhimbshme e pushtojnë atë dhe ai duhet të gjurmojë pjesën që mungon.

 

Regjisor: Asparuh Petrov

Autor: Asparuh Petrov

 

22

Saturday