Programet

WAR

Event Imgage

6 minuta 17 sekonda

Bullgaria

2022

 

Një vajzë e vogël e quajtur WAR (Luftë), me aftësi sureale, rritet e izoluar në një shtëpi birësuese. Lulet thahen, pemët thahen, objekteve u vihet flaka nga afërsia dhe prekja e saj. Një ditë War (Lufta) arratiset nga jetimorja, duke shpalosur në ekstrem dhuratën e saj, duke u shkaktuar të gjitha llojet e fatkeqësive njerëzimit.

 

Regjisor: Dimitar Dimitrov

Autore: Dilyan Elenkov

Producent: Neli Gacharova

22

Saturday