Programet

Hound

Event Imgage

14 minuta 35 sekonda

Finlandë

2023

 

Hound tregon historinë e një fëmije të vogël që po përpiqet dëshpërimisht të mbijetojë në një qytet të errët dhe të braktisur. Qeni i madh si ngushëllimi i saj i vetëm, dyshja jo vetëm që duhet të gjejë ushqim, por gjithashtu duhet të shpëtojë nga përbindëshi që po zvarritet mbi ta.

 

Regjisore: Lauri Ketonen

Autore: Lauri Ketonen

Producente: MImmi Nahi

20

Thursday