Programet

Goodbye, Drama!

Event Imgage

6 minuta 35 sekonda

Republika e Koresë

2022

 

Filmi me poezi i dashurisë, vetmisë dhe pavarësisë emocionale.Ajo kujton të kaluarën kur kishte një lidhje të fortë me familjen e saj. Përvoja, procese dhe kujtime që duhej të distancoheshin nga ata që bashkë-ekiztojnë.

 

Regjisor: Ji-hye MIN

Producent: Ji-hye MIN

20

Thursday