Programet

The Harbourmaster

Event Imgage

7 minuta 17 sekonda

Norvegji

2022

 

“The Harbourmaster” tregon historinë e mjellmës së saj titullare dhe se si ai u shndërrua nga një ikonë e dashur e qytetit të vogël në një kriminele të kërkuar.

 

Regjisorë: Mia Ludvigsen Henriksen, Konrad Hjemli

20

Thursday