Programet

Children of Metroid

Event Imgage

2 minuta 6 sekonda

Hungari

2022

 

Video muzikore për DJ dhe producent hungarez Subotage.

Historia ka të bëjë me një ndjekje të çmendur të një vagabondi ndëryjor dhe një shaman hapësinor.

 

Regjisor: Tamás Rebák

Producent: László Papp

22

Saturday