Programet

I Gotta Cry

Event Imgage

2 minutes 51 seconds

Itali

2022

 

Video muzikore për Rick Flair – I Gotta Cry (prod. Klaus Layer)

 

“Dy hajdutë vjedhin kërpudhat fluturuese dhe vrapojnë nëpër shkretëtirë, duke hipur në një deve gjigante”

 

Regjisore: Francesca Colombara

Produksioni: Rick Flair

22

Saturday