Ndërkombëtare

Dëgjo, babë!

Ndërkombëtare

Kalimtari

Ndërkombëtare

Dhe megjithatë nuk jemi super heronj

Ndërkombëtare

Djali ngjyrë vjollce

Kategoria e të drejtave të njeriut
Ndërkombëtare

Zogu i Oxhakut

Kategoria e të drejtave të njeriut
Ndërkombëtare

Bela

Ndërkombëtare

Pakoja

Ndërkombëtare

E paharrueshme

Ndërkombëtare

“Story”

Ndërkombëtare

Z. Mare

Ndërkombëtare

Lumturi mesatare

Ndërkombëtare

Koha e Shenjave

Ndërkombëtare