Workshop

Masterklasa Portfolio & Pitch – Fillimi juaj dhe i Animacionit tuaj

Event Imgage

A jeni një animator ambicioz që dëshiron të filloj karrierën? A doni të mësoni mënyrën e krijimit të një portofolio dhe prezantimin e përmbajtjes së animacionit tuaj? Mos kërkoni më shumë! Jemi të lumtur të prezantojmë masterklasën "Portfolio & Pitch - Kickstarting You & Your Animation" në edicionin e 14-të të Anibar-it.

Event Imgage

Drejtuar nga Hsiang Chin Moe, kjo masterklasë është e projektuar për t’ju udhëzuar nëpër fazat e ndryshme të karrierës suaj në animacion, duke ofruar perspektiva nga klasa dhe industrina. Nëse jeni student, sapo të diplomuar, ose animator në fillimet e karrierës, kjo është një mundësi që nuk duhet të humbet.

Hsiang Chin Moe sjell me vete një pasuri të përvojës si artiste, edukatore dhe profesioniste e industrisë. Si Kryetare e animacionit BFA në shkollën e njohur të Arteve të Vizatimit në Qytetin e New York-ut, ajo ka formuar arsimimin dhe karrierat e shumë animatorëve. Me një përvojë në prodhim, teknologji dhe menaxhim, ajo kupton detajet e industrisë së animacionit dhe si të navigohen sfidat e tij.

Hsiang ka qenë drejtoreshë e asocuar e New York Digital Salon, ku ka ndërtuar dialog ndërkombëtar dhe partneritete për të festuar animacionin dixhital, videon, lojërat dhe instalimet interaktive. Aktualisht, ajo është Kryetare për Edukim në bordin e Grave në Animacion (WIA), duke punuar ngushtë me artistët, regjisorët dhe rekrutuesit kryesorë për të krijuar një platformë të barabartë dhe mbështetëse për të gjitha identitetet gjinore dhe aleatët e tyre në industrinë e animacionit.

Gjatë karrierës së saj, Hsiang ka ekspozuar, performuar, prezantuar, dhënë ligjërata, dhe marrë pjesë në panele, festivale, konferenca dhe ekspozita në Shtetet e Bashkuara dhe në vende të ndryshme në të huaj. Ekspertiza dhe përvoja e saj e ndryshme e bën atë një burim të çmuar për animatorët e interesuar që dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre dhe të ngritin portofoliot e tyre.

Masterclass-i “Portfolio & Pitch – Kickstarting You & Your Animation” do të zbulojë artin e krijimit dhe prezantimit të një portofolio, me fokus në tregimin e talentit tuaj. Hsiang do t’ju udhëzojë nëpër gjithë procesin, duke ofruar këshilla për të theksuar stilin tuaj unik, ekspertizën teknike dhe aftësitë tuaja për tregimin e storjeve.

18

Tuesday