Programet

Your Dad

Event Imgage

16 minuta 1 sekondë

Hungari

2023

 

Detyrimi i përhershëm i violinistit Miklós për t’u përshtatur kthehet në ankth dhe vulos jetën e tij. Pas një aksidenti, ai e gjen veten në purgator, ku babai i tij, i cili kishte vdekur më herët, pret ta shoqërojë te Zoti.

 

Regjisore: Anita Kühnel Szabó

Autore: Anita Kühnel Szabó

Producent: József Fülöp

21

Friday