Programet

The Nighthawk Is Not a Hawk

Event Imgage

8 minuta 25 sekonda

Kinë, Japoni

2023

 

Nighthawk (skifteri i natës) është një zog i shëmtuar. Aq i shëmtuar sa të gjithë mendojnë se ai ka vjedhur emrin dhe Skifteri kërkon që ai të heqë dorë prej tij. Nighthawk nuk mund ta pranojë këtë, por ai gjithashtu e kupton se ai nuk është shumë i ndryshëm nga Skifteri.

 

Regjisor: WANG Junjie

Producent: FUYAMA Taruto

20

Thursday