Programet

The Legend of Goldhorn

Event Imgage

13 minuta 35 sekonda

Slloveni

2022

 

Një gjahtar shkon në mal për të ndrequr zemrën e tij të thyer. Në rrugën e tij, ai nuk mund t’i shpëtojë vizioneve të të dashurës së tij që e la. Ndërsa humbet mendjen, ana e tij e errët merr jetë. Hija e drejton atë për të gjuajtur Goldhorn-in mitik dhe përfundimisht e çon atë drejt vdekjes së tij.

 

Regjisore: Lea Vucko

Skripta: Përshtatja e legjendës kombëtare

Producent: Damir Grbanovic

22

Saturday