Programet

Paperplanes

Event Imgage

6 minuta 52 sekonda

Indi

2022

 

Në një klasë të shkollës fillore, një grup nxënësish të klasës së 4-të të mbushur me argëtim, tepër të djallëzuar dhe të zhurmshëm, kapen të pakujdesshëm ndërsa mësuesi hyn pa paralajmërim; përcjellur me një test surprizë të krijimtarisë dhe karakterit. A do ta përfundojnë të gjithë me kohë?

 

Regjisor: Arvind Singh Jeena

Autor: Arvind Singh Jeena

Produksionii: Totem Creative LLP

21

Friday