Programet

Immobile Stars

Event Imgage

26 minuta

Francë

2022

 

Chenghua, 9 vjeçe, po përgatit një projekt shkollor për udhëtimin në hapësirë me shoqen e saj më të mirë. Ajo nuk mund të gjejë kohë të mjaftueshme për ta bërë këtë pasi vazhdimisht i kërkohet të përkthejë për prindërit e saj. Chenghua nuk mund të durojë më dhe përpiqet të çlirohet nga familja e saj. Dëshira e saj për hapësirë dhe entuziazmi natyror do ta ndihmojnë atë të ndërmarrë ato hapa.

 

Regjisore: Noémi Gruner, Séléna Picque

Autore: Noémi Gruner, Anna Fregonese

Producentei: Delphine Schmidt

22

Saturday