Programet

Martyr

Event Imgage

7 minuta 57 sekonda

Francë

2022

 

Vitet e para të jetës së Marselit janë shumë të lumtura. Ai jeton në dashurinë e nënës, deri në lindjen e Sofisë. Që aty, Marseli zhytet në një spirale vetmie dhe trishtimi.

 

Regjisor: Raoul Faure

21

Friday