Programet

Mano

Event Imgage

6 minuta 58 sekonda

Danimarkë

2022

 

I bllokuar në një situatë familjare neglizhente, një vëlla më i madh mbrojtës kujdeset për vëllanë e tij më të vogël dhe përballet me nënën e tij që mungon, duke çuar në një vendim të nxituar.

 

Regjisor: Toke Madsen

Produksioni: The Animation Workshop

21

Friday