Programet

Cuties

Event Imgage

5 minuta 14 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2021

 

Një tregim vijues i vizatuar me dorë i historisë njerëzore në gjithë tmerrin dhe lavdinë e saj, duke kulmuar në kërcimin tonë të ardhshëm evolucionar.

 

Regjisor: Theo W. Scott

Producent: Theo W. Scott

19

Wednesday