Prezantimi

South Park në Anibar!

Event Imgage

Oh my god, they’re coming to Anibar!

Event Imgage

Producenti i South Park, Eric “Butters” Stough prezanton një pamje nga prapaskenat e 25 viteve të fundit të shfaqjes hit South Park! Nga animimi i prerjeve të letrës së ndërtimit deri te prodhimi i një shfaqjeje në 6 ditë me kompjuterë, Eric i ka përjetuar të gjitha. Ai do të tregojë historitë e bashkëpunimit të ngushtë me Trey Parker dhe Matt Stone, dhe me plus 30 artistë të tjerë që punuan për të përfunduar një shfaqje 22 minutëshe në 6 ditë!

Eric Stough është regjisor dhe producent i animacionit për shfaqjen e animuar hit të Comedy Central “South Park”. Seriali i animuar ka përfunduar njëzet e pesë sezone, dhe për Eric Stough seriali i ka sjellur pesë çmime Emmy të fituara si dhe çmimin e lakmuar Peabody. Ai përfundoi kolegjin në Universitetin e Kolorados me krijuesit Trey Parker dhe Matt Stone. Stough filloi karrierën e tij duke punuar për Denver’s Celluloid Studios duke punuar si asistent regjisor në reklama kombëtare.

Ai ishte regjisori i animacionit për “South Park: Bigger, Longer & Uncut” dhe ka punuar me Trey Parker dhe Matt Stone në “Orgazmo, Team America: World Police” dhe hitin e Broadway-t “The Book of Mormon”. Ai prodhoi dhe drejtoi animacion për të dy lojërat e konsolës së South Park, “The Stick of Truth” (publikuar nga Ubisoft në 2014) dhe “The Fractured But Whole” (publikuar nga Ubisoft në 2017). Për momentin, ai po punon në sezonin e 26-të të South Park, duke përfshirë dy edicione speciale për Paramount+,  restorantin e ri të Matt dhe Trey, Casa Bonita, si dhe një lojë të re konsole.

Ky aktivitet organizohet me mbështetjen e Ambasadës së Amerikës në Kosovë.

22

Saturday