Prezantimi

Portfolio & Pitch – Kickstarting You & Your Animation

Event Imgage
Event Imgage

Kjo masterklasë do të kalojë në faza të ndryshme të karrierës suaj në animacion duke lundruar nga klasa në industri. Më tej do të zhytet më thellë në këshillat dhe truket se si të bashkoni dhe lustroni portfolion tuaj, si dhe si të paraqisni përmbajtjen/animacionin tuaj origjinal.

Hsiang Chin Moe

 

Hsiang Chin Moe është artiste dhe edukatore me përvojë në arsimin e lartë, produksion, teknologji dhe menaxhim. Ajo është kryetarja inauguruese e Animacionit BFA në Shkollën e Arteve Vizuale në New York City. Ajo ka punuar më parë si drejtore e asociuar e Sallonit Dixhital të New York, duke punuar për të krijuar dialog dhe partneritete ndërkombëtare për të festuar animacionin dixhital, videon, lojërat dhe instalimet interaktive. Ajo tani shërben në bordin e Women in Animation (WIA) si Kryetare për Arsimin, ku punon ngushtë me artistët, kineastët dhe rekrutuesit kryesorë të industrisë për të krijuar një platformë të barabartë dhe mbështetëse për njerëzit me identitete gjinore të nënpërfaqësuara, si dhe aleatët e tyre në të gjithë industrinë e animacionit. Hsiang ka ekspozuar, interpretuar, prezantuar, ligjëruar, gjykuar si juri, dhe ka marrë pjesë në panele, festivale, konferenca dhe ekspozita në Shtetet e Bashkuara dhe shumë vende jashtë saj.

18

Tuesday