Programet

they rise, these sponge fortresses

Event Imgage

7 minuta 13 sekonda

Kanada

2022

 

Filmi i shkurtër i animuar pa kamera “they rise, these sponge fortresses” është bërë nga një traileri 35 mm i filmit artistik “Water Lilies” (2007) nga Céline Sciamma. Regjisori eksperimental Guillaume Vallée eksploron dhe vë në dyshim kujtesën e tij shqisore si adoleshent, pjesërisht të humbur.

 

Regjisor: Guillaume Vallée

23

Sunday