Programet

The Best Grandfather in the World

Event Imgage

6 minuta 30 sekonda

Federata Ruse

2022

 

Dokumentar i animuar për kujtimet e fëmijërisë së protagonistit Felix, për marrëdhënien e tij shumë të ngushtë me gjyshin dhe sesi ndryshon gjithçka kur nipi vendos të dalë si homoseksual.

 

Regjisore: Nina Bisyarina

Autore: Anastasia Patlay

Producent: Pavel Loparev

20

Thursday