Programet

Night

Event Imgage

Pluhuri i luftës i lë sytë pa gjumë. Nata sjell paqe dhe gjumë për të gjithë njerëzit në qytetin e shkatërruar.

15 minuta 57 sekonda

Shteti i Palestinës

2021

Pluhuri i luftës i lë sytë pa gjumë. Nata sjell paqe dhe gjumë për të gjithë njerëzit në qytetin e shkatërruar. Qëndrojnë të hapur vetëm sytë e nënës së fëmijës së humbur. Nata duhet ta mashtrojë atë për të fjetur që ta shpëtojë shpirtin e saj.

Regjisor: Ahmad Saleh

Skenarist: Ahmad Saleh

Producentë: Fabian Driehorst, Jessica Neubauer, Saleh Saleh

15

Friday