Programet

Naissance des oasis

Event Imgage

9 minuta 16 sekonda

Francë

2022

 

Një gjarpër gjakftohtë dhe një deve shumë gjaknxehtë bëhen miq.

 

Regjisor: Marion JAMAULT

Autor: Marion JAMAULT

Producentë: Lisa Verhaverbeke, Marin Dalmier

18

Tuesday