Programet

Maurice’s Bar

Event Imgage

14 minuta

Izrael, Francë

2023

 

Në vitin 1942, në një tren për askund, një ish-drag queen kujton një natë nga e kaluara e saj në një nga baret e para queer të Parisit. Mbetjet e thashethemeve të klientëve kujtojnë këtë lokal mitik dhe pronarin e tij misterioz hebreo-algjerian.

 

Regjisorë: Tzor Edery, Tom Prezman

Autorë: Tzor Edery, Tom Prezman

18

Tuesday