Programet

Drijf

Event Imgage

14 minuta 59 sekonda

Belgjikë

2023

 

Jeremy dhe Aurora janë të humbur në det. Në madhësinë e oqeanit, ata janë shtrënguar së bashku në një lëvore të vogël peme. Ndërsa ata nuk arrijnë të kuptojnë dëshirat dhe kufijtë e njëri-tjetrit, lufta për mbijetesën e tyre dhe mbijetesën e marrëdhënies së tyre bëhet një rrëmujë e përgjakshme. A do të mund të rriten të humburit tanë ndërsa përpiqen të kthehen në breg, apo do të humbasin një pjesë të vetes gjatë rrugës?

 

Regjisor: Levi Stoops

Autor: Levi Stoops

Producent: Annemie Degryse

21

Friday