Programet

Dies Irae

Event Imgage

7 minuta 35 sekonda

Zelandë e Re

2022

 

Dy engjëj lozonjare, shtatë derra mëkatarë dhe një kalimtar i gjorë i drejtë.

 

Regjia: Kolektivi MARU.

21

Friday