Programet

Cowboy Kevin

Event Imgage

6 minuta 29 sekonda

Danimarkë

2022

 

Kevin dhe kali i tij pothuajse kanë arritur në destinacionin e zonjës që i dërgoi një letër dashurie dhe Kevini është i etur për ta takuar më në fund; por dashuria nuk është gjithmonë ajo që prisni.

 

Regjisore: Anna Lund Konnerup

Producente: Lotte Kronborg Thomsen

18

Tuesday