Programet

A Goat’s Spell

Event Imgage

9 minuta

Gjermani

2022

 

Një fëmijë dhe dita e saj e zakonshme. Një dhi e hutuar në shtëpi dhe disa aeroplanë lart në qiell. Më pas, gjithçka fillon të bjerë copë-copë. Dhia duket se është lidhja – nëse diçka është e lidhur fare.

 

Regjisor: Gerhard Funk

Produksioni: Karsten Matern, Gerhard Funk Animation, Media Art

 

19

Wednesday