Programet

Walks Alone

Event Imgage

Një video-muzikore e animuar për këngën Walks Alone të Cows (nga albumi Cunning Stunts, 1992).

Walks Alone

3 minuta 1 sekond
Izrael
2020

Një video-muzikore e animuar për këngën Walks Alone të Cows (nga albumi Cunning Stunts, 1992), që paraqet entitete të ndryshme të lidhura me njëri-tjetrin nga mendësia e tyre groteske dhe energjia psikodelike.

Regjisor: Lior Shkedi

 

29

Thursday