Workshop

Masterklasa: The practical side of making a short film – Producing Animation

Event Imgage

The practical side of making a short film - Producing Animation

Event Imgage

Fillimisht, Balinti është regjisor i filmave të animuar, por që kur filloi CUB Animation me Bella Szederkényi, ai ka filluar të punoj edhe si producent. Rrjedhimisht, ai duhet të balancojë si anën krijuese, ashtu edhe atë praktike e realiste të animacionit. Kjo masterklasë do të jetë për këtë të fundit. Do të jetë një përmbledhje e shkurtër se si ta çoni idenë tuaj në ekran, nga fillimi në fund. Ne do të shikojmë anën praktike të realizimit të një filmi të shkurtër dhe do të flasim për procesin, buxhetin, financimin, planifikimin dhe mundësitë e bashkëprodhimit me Hungarinë.

Tutori Balint Gelley u diplomua në departamentin e animacionit të MOME në 2012. Ai themeloi CUB Animation Studio me Bella Szederkényi në 2015. Ai është themelues dhe anëtar bordi i Shoqatës Hungareze të Prodhuesve të Animacionit. Ai punon si regjisor, producent dhe mësues në MOME.

Masterklasa do të mbahet për dy ditë në 15 dhe 16 të korrikut.

Për të aplikuar kliko këtu

13

Wednesday