Workshop

From one generation to the next

Event Imgage

From one generation to the next

Event Imgage

Kjo punëtori i dedikohet më të vegjlive tanë, fëmijeve dhe adoleshentëve. Ne ndihemi shumë krenarë me gjeneratën e parë të Akademisë së Animacionit e cila qe tani është gati të përcjellë dijen e fituar gjatë mësimeve, tek gjenerata tjetër përmes kësaj punëtorie virtuale. Gjenerata e parë e Akademise së Animacionit përfundoi mësimet në vitin 2018, dhe që nga ajo kohë ata kurrë nuk kanë ndaluar së punuari në projekte personale dhe në ato të nivelit profesional. . Kjo punëtori ka për qëllim njohjen e femijëve dhe adoleshentëve me teknologjitë e nevojshme që shërbejnë për krijimin e filmave të shkurtër të animuar duke e përdorur teknikën “StopMotion”. Kjo punëtori do të drejtohet nga katër tutorë : Kaltrina Berisha, Vullnet Lleshi, Finesa Peja dhe Leonita Thaqi si dhe doo të mbahet nga 23 deri më 30 korrik në qytetin e Pejës.

Titulli i punetorise: From one generation to the next
Tutorët: Kaltrina Berisha, Vullnet Lleshi, Leonita Thaqi, Finesa Peja
Datat: 23-30 Korrik
Lokacioni: Pejë, Kosova
Grupmosha: 8 – 12

 

23

Friday