Workshop

“Augmented Animated Reality” Punëtoria nga Kristina Saganova

Event Imgage

Augmented Animated Reality Workshop

Event Imgage

Kjo punëtori ka për qëllim që të i mësoj pjesëmarrësit sa lehtë dhe emocionuese është të bësh art me një realitet të zgjëruar të animuar. Përgjatë punëtorisë nuk do të fokusoheni vetëm në të kuptuarit e mediumit por edhe të kuptuarit dhe përmirësimit të krijimtarisë sonë.

Tutore për këtë punëtori është Kristina Saganova, një artiste, animatore sllovake dhe e diplomuar për Dizajn Animacioni në MOME Hungareze në Budapest. Në vitin 2018, ajo përfundoi studimet e saj BA në VSMU në Bratislavë me një film jo-narrativ “Poetika Anima” dhe më vonë në vitin 2020 përfundoi studimet Master me një projekt AR “Dreams of Eden”. Aktualisht ajo punon në High Tatras, ku ajo punon në mënyrë të pavarur dhe punon në ekspozitën e saj të re AR.

Kjo punëtori u drejtohet pjesëmarrësve të moshës 15 – 18 vjeç

Për të aplikuar kliko këtu

13

Wednesday