Workshop

“Animated Delusions” Punëtoria nga Andy London

Event Imgage

Animated Delusions Workshop by Andy London

Event Imgage

Nëse jeni +15 vjeç dhe jeni të interesuar për animacion, Punëtoria Animated Delusions është për ju!!

Gjatë kësaj punëtorie, pjesëmarrësit do të kenë 7 sesione dhe deri në fund të punëtorisë, të gjithë do të bëjnë një film të shkurtër të animuar një minutësh duke përdorur biseda të regjistruara dhe një sërë teknikash, softuerësh dhe materialesh të animimit.

Tutori është Andy London, një novelist grafik, regjisor dhe animator, filmat e të cilit janë filma të vlerësuar me çmime. Përveç krijimit të filmave dhe komikeve, Andy drejton një program animacioni në ‘Hostos Community College” në qytetin e Nju Jorkut dhe është Ligjërues Vizitues në Departamentin AFVS të Universitetit të Harvardit. Ai është gjithashtu anëtar i Akademisë së Arteve të filmit dhe Shkencave të Filmit.

Kjo punëtori u drejtohet pjesëmarrësve të moshës 15+
Punëtoria do të fillojë më 13 korrik dhe do të përfundojë më 19 korrik.

Për të aplikuar kliko këtu

13

Wednesday