Workshop

Masterklasa: Visual Development for Animation

Event Imgage

Visual Development for Animation

Event Imgage

Qëllimi i kësaj masterklase është t’u japë pjesëmarrësve një pasqyrë të vogël të procesit krijues të ndërtimit të konceptit vizual për një histori. Nëpërmjet shembujve të ndryshëm ata do të kuptojnë më mirë mundësitë e pafundme që animacioni ose më saktë animacioni si një formë arti mund të ofrojë. Janë disa pyetje që duhen ngritur kur po ndërton një botë, një atmosferë, një hapësirë ​​për historinë tënde në mënyrë që të marrësh audiencën për dore dhe ta çosh nëpër pyll. Me ndihmën e këtyre pyetjeve, pjesëmarrësit mund të punojnë në tregimet e tyre gjatë këtij masterklasi 2-ditor.

Trutorja, Panni Gyulai, është një profesioniste aktive e animacionit dhe arteve të bukura në zonën e Budapestit. Ajo u diplomua në Universitetin e Arteve dhe Dizajnit Moholy-Nagy të Hungarisë në vitin 2018, ku tani është edhe mësuese. Përveç mësimdhënies, ajo punon si artiste e pavarur. Në punën e saj, ajo përpiqet të tregojë edhe një rrëfim personal, duke përkthyer një sërë aftësish artistike si në projektet e saj solo ashtu edhe në ato bashkëpunuese.

Masterklasi do të mbahet për dy ditë në 17 dhe 18 të korrikut.

Për të aplikuar kliko këtu

17

Sunday