Programet

YOU ANIMAL!

Event Imgage

A do t’i mbajë së bashku dashuria Nimfën & Roger, apo hiret e shoqërisë elitare të Inigos do t’i largojë nga njëri-tjetri ata?!

1 orë 13 minuta
Filipine
2020

(Lexojeni këtë me një zë të qetë tepër dramatik) Macja Nimfa është një shitëse në një qendër tregtare. I dashuri i saj, Roger, macho ngatërrestar, është rojtar. Nimfa takon Inigon, qenin borgjez dhe tërheqja fillon. A do t’i mbajë së bashku dashuria Nimfën & Roger, apo hiret e shoqërisë elitare të Inigos do t’i largojë nga njëri-tjetri ata?!

Regjisor: Avid Liongoren
Skenaristë: Manny Angeles, Paulle Olivenza
Producentë: Manny Angeles, Erickson Raymundo, Joyce Bernal

 

28

Wednesday