Programet

Xhaxha Tomasi – Të pathënat e një jete

Event Imgage

Një njeri modest me një jetë të thjeshtë dhe anonime

Xhaxha Tomasi – Të pathënat e një jete

13 minuta / Portugali / 2019

Nga kujtimet personale dhe vizuele të Reginas, një dedikim për xhaxhain e saj Thomas, një njeri modest me një jetë të thjeshtë dhe anonime. Kjo është një nga ato rastet se si një njeri nuk duhet të jetë patjetër “dikushi” për t’u bërë pjesë e jashtëzakonshme e jetës sonë.

Regjisore: Regina Pessoa
Skenariste: Regina Pessoa
Producente: Ciclope Filmes – Abi Feijó

Emanuel Oliveira
[email protected]

18

Tuesday