Programet

WOLVES IN THE WALLS

Event Imgage

Nuk është gjithçka ashtu siç duket kur imagjinata e 8-vjeçares Lucy rezulton të jetë realitet.

40 minuta
Shtetet e Bashkuara
2019

Nuk është gjithçka ashtu siç duket kur imagjinata e 8-vjeçares Lucy rezulton të jetë realitet. Bazuar në veprën e Neil Gaiman dhe Dave McKean, “Wolves in the Walls” ju transporton në magjinë e kinemasë së realitetit virtual, ku vetëm ju mund ta ndihmoni Lucy-n të zbulojë se çfarë fshihet me të vërtetë brenda mureve të shtëpisë së saj.

Regjisor: Pete Billington

14

Thursday