Programet

What really happened during the Attica Prison Rebellion

Event Imgage

Kuptoni më thellë Rebelimin e Burgut të Atikës, ku të burgosurit morën kontrollin e objektit në kundërpërgjigje të kushteve çnjerëzore të jetesës aty, dhe rimarrjen e dhunshme të kontrollit që pasoi.

5 minuta 9 sekonda

Shtetet e Bashkuara

2021

Kuptoni më thellë Rebelimin e Burgut të Atikës, ku të burgosurit morën kontrollin e objektit në kundërpërgjigje të kushteve çnjerëzore të jetesës aty, dhe rimarrjen e dhunshme të kontrollit që pasoi.

Regjisor: Tomás Pichardo Espaillat

Skenarist: Orisanmi Burton

Producentë: Gerta Xhelo, Bethany Cutmore-Scott

16

Saturday