Programet

Vena e cekët

Event Imgage

Një burrë është në një udhëtim misterioz nëpër venat e më të dashurës së tij

Vena e cekët

6 minuta 23 sekonda / Bullgari / 2019

Një burrë është në një udhëtim misterioz nëpër venat e më të dashurës së tij. Gjersa depërton në botën e saj të brendshme, ai përjeton dëshirat dhe ëndrrat e tij më të thella.

Regjisore: Yoana Alexandrova
Skenarist: Marin: Bodakov
Producente: Vessela Dantcheva
Animacioni: Yoana Alexandrova
Muzika: Alexander Daniel, Bigbanda Soundscapers

Yoana Alexandrova, Vessela Dantcheva
[email protected]

18

Tuesday