Programet

Unë thjesht e quaj dashuri

Event Imgage

Një grua e re biseksuale nga Irani rrëfën për vështirësitë që ka meqë ndjehet ndryshe dhe nuk pranohet nga shoqëria e saj religjioze

Unë thjesht e quaj dashuri

3 minuta 13 sekonda / Gjermani / 2020

Një grua e re biseksuale nga Irani rrëfën për vështirësitë që ka meqë ndjehet ndryshe dhe nuk pranohet nga shoqëria e saj religjioze. Fragmente të një tregimi shpalosen e një zë i heshtur më në fund dëgjohet.

Regjisore: Laura Isabel Schneider
Producente: Katrin Kreppel, Christina Marx
Muzika: Bertolt Pohl, Richard Kretschmar

Laura Isabel Schneider
[email protected]

Anidok, Social, Animation, Portrait

18

Tuesday