Programet

Transfusion

Event Imgage

Në një botë minimaliste të bazuar në një trekëndësh, rrethi dhe një katror nxisin një tension që përshkallëzon në një konflikt midis tre qytetërimeve të teknologjisë së lartë.

7 minuta 48 sekonda

Kroaci

2022

Në një botë minimaliste të bazuar në një trekëndësh, rrethi dhe një katror nxisin një tension që përshkallëzon në një konflikt midis tre qytetërimeve të teknologjisë së lartë. Qytetërimi kub-burrë e fillon konfliktin me qytetërimin e njerëzve piramidal me mjetet e zgjerimit territorial dhe kërcënimin e sulmit ajror.

Regjisor: Igor Bojan Vilagoš

Skenarist: Igor Bojan Vilagoš

Producent: Vinko Brešan

14

Thursday