Programet

Topapa

Event Imgage

Hsiao Ge është gjithmonë fitues në gara. Megjithatë, babai i tij vuan nga një degjenerim i rëndë i shikimit. Ai është gjithmonë i dëshpëruar sepse nuk e sheh përpjekjen e Hsiao Ge-s duke u shpërblyer. Hsiao Ge e di këtë dhe do të donte të përmbushte dëshirën e babait të tij.W

6 minuta 43 sekonda

Tajvan

2021

Hsiao Ge është gjithmonë fitues në gara. Megjithatë, babai i tij vuan nga një degjenerim i rëndë i shikimit. Ai është gjithmonë i dëshpëruar sepse nuk e sheh përpjekjen e Hsiao Ge-s duke u shpërblyer. Hsiao Ge e di këtë dhe do të donte të përmbushte dëshirën e babait të tij.

Regjisor: PENG, YI-CHEN

Skenaristë: PENG, YI-CHEN; XIE, JU-RU; KUO, RUEI-JYUN; PENG, YI-CHEN; LI, TING-YI; LIU, JIA-XIN

Producent: XIE, YOU-RU

16

Saturday