Programet

To Kill the Birds & the Bees

Event Imgage

“To Kill the Birds & the Bees”  ndjek tre histori të veçanta të katër Singaporeanëve mesatarë – një palë binjake të reja, një prefekt i shkollës së mesme dhe një amvise konservatore – ku secili ndeshet me një situatë seksuale gjatë ditës së tyre.

11 minuta

Singapor

2021

“To Kill the Birds & the Bees”  ndjek tre histori të veçanta të katër Singaporeanëve mesatarë – një palë binjake të reja, një prefekt i shkollës së mesme dhe një amvise konservatore – ku secili ndeshet me një situatë seksuale gjatë ditës së tyre.

Regjisor: Calleen Koh Yee Lin

Skenarist: Calleen Koh Yee Lin

Producent: Calleen Koh Yee Lin

15

Friday