Programet

This Hut is too Small!

Event Imgage

Gramps troket gozhdën e fundit në një kasolle të vogël të lezetshme që ka bërë për nipin e tij. Por të riut i duket paksa e vogël, dhe uf!!

6 minuta 30 sekonda

Francë

2021

Gramps troket gozhdën e fundit në një kasolle të vogël të lezetshme që ka bërë për nipin e tij. Por të riut i duket paksa e vogël, dhe uf!! Ka edhe një krimb brenda! “Shkoni dhe merr një nga zogjtë tanë”, qesh plaku. “Ai do të kujdeset për të!”

Regjisor: Hugo Frassetto

16

Saturday