Programet

The Winged

Event Imgage

Në një qytet të vogël, gjithçka ishte mjaft e mërzitshme dhe monotone, njerëzit nuk kishin as ëndrra. Qyteti ishte i bukur, banorët ishin mjaft interesantë.

12 minuta 52 sekonda

Armeni

2021

Në një qytet të vogël, gjithçka ishte mjaft e mërzitshme dhe monotone, njerëzit nuk kishin as ëndrra. Qyteti ishte i bukur, banorët ishin mjaft interesantë. Aty jetonte një lodërbërës, Carl, i cili fatkeqësisht nuk ishte shumë i suksesshëm. Dy motrat, Lavinia dhe Magnolia, bënin ëmbëlsira dhe pasta të ndryshme. Nipi i tyre Top, i cili ishte shumë kurioz dhe i zgjuar, dhe ishte ndoshta i vetmi që guxoi të ëndërronte gjëra të mëdha. Në qytet jetonin shumë njerëz të tjerë, të cilët kishin aspektet e tyre interesante. Dhe një ditë, u shfaq një mysafir i pazakontë, i cili ndryshoi absolutisht gjithçka në jetën e banorëve.

Regjisore: Naira Muradyan

Producente: Susanna Khachatryan

Skenariste: Naira Muradyan

17

Sunday